Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

HAPPINEZ festival – maak kans op vrijkaarten!

Happinez-Fastival

‘Happinez’, het populaire mindstyle magazine, organiseert ook dit jaar weer het geliefde Happinez festival. Het festival vindt plaats in het prachtige Fort Voordorp bij Utrecht. Wij van Maharishi Ayurveda zijn voor de tweede keer aanwezig. Kom genieten van de geweldige festivalsfeer en het brede scala aan activiteiten, van yogasessies en muziek tot workshops en lezingen van internationale sprekers over holistische levensthema’s. Een spannend programma met lekker eten en een bonte markt met talrijke stands wachten op u. We kijken ernaar uit u bij onze stand persoonlijk te begroeten. Er ligt een klein geschenk voor u klaar! Maak nu kans op twee vrijkaarten! Stuur een e-mail naar map@ayurveda.nl of laat een berichtje achter op onze Facebook-pagina (https://www.facebook.com/ayurveda.products.europe/) met als onderwerp ‘Happinez festival’ en maak kans op twee vrijkaarten voor dit geweldige event.

Overigens: ook dit jaar is er bij onze stand een internationaal bekende Vaidya (ayurvedisch expert) aanwezig bij wie u terecht kunt voor een gratis polsdiagnose en waardevolle gezondheidstips.

Wanneer: 15 – 17 september 2017 Meer informatie: https://www.happinez.nl/