Maharaja Massageolie - voor mannen, G.N.C.

€ 23,99

€ 20,39

Incl. 21% btw, plus verzendkosten
100 ml / € 20,39 per 100 ml
Levertijd: 2-3 werkdagen

In de aanbieding: Maharaja Massageolie - voor mannen, G.N.C.

Bestelnr.: 171595, 100 ml

EAN: 8713544005463
Gecontroleerde Natuurcosmetica Organic
Vata
Pitta
Kapha

Begin de dag met een ayurvedische oliemassage voor het hele lichaam. Deze fijne massageolie wordt voor het douchen of baden aangebracht en verkwikt lichaam en geest. Uitgelezen bestanddelen en kruiden op een basis van sesamolie zorgen voor een gezonde huid en bieden bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Maharaja massage-olie is ontwikkeld voor de behoeften van een veeleisende huid van mannen vanaf veertig jaar. Door een speciaal rijpingsproces kan de olie bijzonder diep doordringen in de huid. Intensieve verzorging voor een fris en weldadig aanvoelende huid, de hele dag door.

Gecontroleerde natuurlijke cosmetica, BDIH/Cosmos Organic-gecertificeerd.

Gebruik:

De licht opgewarmde olie enkele minuten inmasseren. De olie kan vlekken op kleding veroorzaken. 

 

Ingredients:

Sesamum Indicum Seed Oil1, Withania Somnifera Root Extract, Teramnus Labialis Extract, Hemidesmus Indicus Root Extract, Sida Cordifolia Root Extract, Boerhaavia Diffusa Root Extract, Nelumbo Santalum Album Wood Extract, Pluchea Lanceolata Leaf Extract, Cyperus Scariosus Root Extract, Prunus Cerasoides Wood Extract, Elettaria Cardamomum Fruit Extract, Mentha Arvensis Oil, Filicium Decipiens Oil


zonder conserveringsmiddelen
1 biologisch

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

Levertijd: 2-3 werkdagen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.