Vata Balance

€ 22,00

€ 18,70

Incl. 9% btw, plus verzendkosten
50 g / € 37,40 per 100 g
Levertijd: 2-3 werkdagen

In de aanbieding: Vata-Balance

Bestelnr.: 041401, 50 tabletten / 50 g

EAN: 8713544003742
Vata
Pitta
Kapha

Volgens de ayurvedische opvatting heeft de geest van nature een rustige en heldere manier van functioneren. Een verhoogd Vata kan deze rust verstoren. Naast levensstijl, tijd van de dag of voeding spelen ook de seizoenen een belangrijke rol bij de balans van de dosha’s: de energierijke, enthousiaste, heldere en oplettende Vata-dosha reageert sterk op bepaalde factoren zoals koud en winderig weer. Nervositeit, weinig veerkracht, problemen bij het inslapen en een onregelmatige eetlust kunnen daarvan het Naast regelmatig ontspannen, voldoende nachtrust en warme, voedende maaltijden beveelt de ayurveda voedingssupplementen aan die zijn afgestemd op de behoeften van het lichaam. Deze speciale kruidenmelange helpt om een verhoogd Vata te harmoniseren.

De receptuur bevat talrijke kruiden van het subcontinent India die al duizenden jaren in de ayurveda worden gebruikt: winterkers, zoethout, narduskruid, guduchi, galanga, navelkruid en akkerwinde. Het meest kostbare ingrediënt zijn parels in poedervorm.

Gebruik:

Gebruik voor volwassenen: 1 tablet 2 x per dag met warm water of vruchtensap.


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Ingrediënten:

De aanbevolen dagelijkse dosering (2 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Nardostachys jatamansi 617 mg, Withania somnifera (ashwagandha) 617 mg, Glycyrrhiza glabra (zoethout) 164 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 131 mg. Waterig extract uit: Centella asiatica 123 mg, Convolvulus pluricaulis 123 mg. Parel 65 mg. Verdikkingsmiddel arabische gom. Alpinia galanga 33 mg. Omhulsel Hydroxypropylmethylcellulose. Tinospora cordifolia (guduchi) 16 mg. Antiklontermiddel talk. Antiklontermiddel magnesiumzouten van vetzuren.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

De onderstaande producten
zullen u ook bevallen:

Levertijd: 2-3 werkdagen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.