Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Gezonde werkplekken

Een gezonde, uitgebalanceerde levensstijl – die streven wij ook na voor onze medewerkers.

Zo zijn de arbeidsprocessen dusdanig ingericht dat zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met de persoonlijke behoeften van het individu. Wederzijds respect en consideratie zijn voor ons vanzelfsprekende pijlers voor een aangename omgang met elkaar en een harmonieus bedrijfsklimaat. In onze hoofdvestiging in Herkenbosch zorgen wij dagelijks voor vers bereide maaltijden die met zorg worden samengesteld volgens ayurvedische criteria. Ook bieden wij onze medewerkers ontspanningstechnieken aan en ruimte voor hun eigen meditatiebeoefening.

Daarnaast leren wij dagelijks bij over onze gezondheid en hoe we die op eenvoudige en effectieve wijze kunnen bevorderen. Het feit dat wij daarbij met hoogwaardige, natuurzuivere producten en materialen mogen werken, maakt de aangename werksfeer compleet.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij bieden u een aantrekkelijke functie met veel ruimte voor zelfstandig werken in ons Europees hoofdkantoor in Herkenbosch.