Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Het bedrijf

Maharishi Ayurveda is de marktleider op het gebied van authentiek ayurvedische producten naar originele receptuur, die hun waarde al duizenden jaren bewezen hebben.

De hoofdvestiging van de Europese vertegenwoordiging, Maharishi Ayurveda Europe, bevindt zich in Nederland, in Herkenbosch. Hier hebben wij tevens een groot magazijn, zodat we onze producten snel en betrouwbaar kunnen leveren.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in India, de bakermat van ayurveda. Daarnaast zijn er zelfstandige vestigingen in Europa en de VS en distributiefilialen op alle continenten. Alleen voor Maharishi Ayurveda Products India zijn dagelijks al ruim 2000 medewerkers betrokken bij het werk voor gezondheid en welzijn door authentieke ayurveda.

Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die de merknaam Maharishi Ayurveda met zich meebrengt. Daarom zetten wij ons er dagelijks voor in om u adequaat te adviseren en u alleen de beste kwaliteit te leveren. Want uw gezondheid gaat ons na aan het hart.

Vertrouw op de marktleider.
Wij zetten ons met plezier in voor uw gezondheid.

Gudrun Buchzik, adjunct directeur
Shantanu Banerji, directeur