Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

SEPA-incassomachtiging

Voor het betalingsverkeer via SEPA hebben wij eenmalig uw incassomachtiging nodig.

Bij bestellingen via de webshop ontvangt u een digitale SEPA-incassomachtiging:

Als u een bestelling via onze webshop plaatst en met uw klantaccount inlogt, kunt u afrekenen door middel van een SEPA-incassomachtiging. Deze optie verschijnt vanzelf bij het afrekenen. Als u op de button ‘Koop nu’ klikt, wordt de betaling afgerond en ontvangt u de eenmalige SEPA-incassomachtiging. U ontvangt de digitale SEPA-incassomachtiging per e-mail. Wij adviseren u deze e-mail te bewaren voor uw administratie. U kunt de SEPA-machtiging bij nieuwe bestellingen altijd intrekken.

Mocht u uw bestelling telefonisch of per fax willen plaatsen, dan kunt u van het onderstaande formulier gebruikmaken:

Formulier SEPA-incassomachtiging als PDF downloaden

Uw persoonlijke IBAN-nummer vindt u op de achterzijde van uw betaalpas of op uw rekeningafschriften. Wij adviseren u de optie ‘doorlopende betaling’ aan te vinken, om te voorkomen dat u bij nieuwe bestellingen telkens een volmacht dient te verstrekken.

Onderteken vervolgens het formulier en stuur het per post naar:

Maharishi Ayurveda Europe B.V.
Postfach 12 80
52516 Heinsberg
Duitsland

Indien gewenst sturen wij u het formulier met retourenveloppe ook graag per post toe.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur contact opnemen met onze klantenservice.