Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Science of Being, Engels

Science of Being, Engels

Inhalt: 1 boek
€ 20,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
Levertijd: 2-3 werkdagen

Een klassiek werk uit de literatuur over meditatie. Het begeleidt de lezer op zijn reis door de etappes van de bewustzijnswording.

De Vedische geleerde Maharishi Mahesh Yogi heeft met vooraanstaande ayurvedische experts Maharishi Ayurveda opgericht. Hij voegde de sinds duizenden jaren gefragmenteerde Vedische literatuur samen tot een perfecte wetenschap en bracht zijn volledige potentieel aan het licht. Zo creëerde hij de mogelijkheid voor iedereen om een leven vrij van ziekten en problemen te leven, en te genieten van het leven in harmonie met de natuurwetten.

‘Vedische literatuur’ verwijst naar de geschriften van de oude vedische cultuur van India. 'Veda' is het Sanskriet woord voor kennis. Veda wordt beschouwd als een volledige kennis van het leven en van de wetten van de natuur. Het middelpunt van deze kennis is de ontwikkeling van hogere bewustzijnstoestanden. Deze kennis werd sinds duizenden jaren mondeling doorgegeven en later schriftelijk vastgelegd in de huidige vorm die bekend staat als de Vedische literatuur.

.

 

Inhalt: 1 boek
Bestelnr.: 211010
EAN:

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111