Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Gecontroleerde Biologische Landbouw

First Lady-thee, biologisch
Ayurvedische kruiden- en specerijenthee voor vrouwen

Inhoud: 15 zakjes / 22,5 g
€ 4,49
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
22.5 g / € 19,96 per 100 g
Levertijd: 2-3 werkdagen

Een fijn op elkaar afgestemde mix van specerijen en kruiden voor uw welzijn die volgens de ayurvedische geschriften wordt aanbevolen voor vrouwen. Een edele compositie van basilicum, ajowan, dillezaad, pepermunt, komijn en kaneel.

Inhoud: 15 zakjes / 22,5 g
Bestelnr.: 080013
EAN: 8713544013666

Gebruik

1 theezakje met aan 1 kop kokend water opgieten. 5 minuten laten trekken. Naar smaak een schijfje citroen en/of honing toevoegen (laat de thee tot lichaamstemperatuur afkoelen, voordat u de honing toevoegt). Uw perfecte kop thee is klaar!

Ingrediënten

Basilicum, komijn, ajowan, dille, zwarte peper, ceylon kaneel, pepermunt.


Geproduceerd in India

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111