Sharkara kandijsuiker
€ 7,56
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
500 g / € 1,51 per 100 g
Levertijd: 2-3 werkdagen

Sharkara kandijsuiker

Bestelnr.: 090020, 500 g

EAN: 8713544003766

Sharkara wordt in ayurveda als de beste van alle suikersoorten beschouwd. Het wordt gewonnen uit suikerriet en wordt ook wel ‘ayurvedische kandijsuiker’ genoemd. Bij de bereiding worden door de langzame kristallisatie verontreinigingen en zuurvormende bestanddelen gescheiden. Tot slot worden de kristallen fijngemaakt en heel fijn gemalen. In de klassieke ayurvedische geschriften wordt melding gemaakt van het verminderen van het ayurvedische vuurelement ‘Pitta’ en van het harmoniseren van alle dosha’s. Deze sharkara wordt op traditionele wijze geproduceerd in kleine familiebedrijven.

Ingredients:

Rietsuiker, vruchten- en kruidenmegsel

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

Levertijd: 2-3 werkdagen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.