Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Gecontroleerde Biologische Landbouw

Gentle Breath-thee, biologisch
Ayurvedische kruiden- en specerijenthee

Inhoud: 15 zakjes / 22,5 g
€ 4,49
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
22.5 g / € 199,56 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

Niet op voorraad

U hebt het koud, u hebt een loopneus en een kriebel in uw keel? Probeer dan onze heerlijke, kruidige ‘Gentle Breath-thee’.

De verfijnde melange van kruiden maakt de thee tot een unieke drank. Zoethout, basilicum, pepermunt, kaneel en liswortel bevorderen het welzijn in het gebied van de keel en zorgen voor een aangenaam fris gevoel. Vooral goed bij vochtig en koud weer.

Inhoud: 15 zakjes / 22,5 g
Bestelnr.: 080014
EAN: 8713544013659

Gebruik

1 theezakje met aan 1 kop kokend water opgieten. 5 minuten laten trekken. Laat de thee tot lichaamstemperatuur afkoelen, voordat u de honing toevoegt. Uw perfecte kop thee is klaar!

Ingrediënten

Zoethout, basilicum, pepermunt, kaneel, kruidnagel, iriswortel en ajowan.


Geproduceerd in India

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111