Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

In Blijde Verwachting
MA 221
Voedingssupplement Ayurvedisch kruidenpreparaat

Inhoud: 60 tabletten / 30 g
€ 29,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
30 g / € 966,67 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ayurvedische voedingssupplementen die zijn afgestemd op de speciale voedingsbehoeften tijdens de zwangerschap. Met puur plantaardige ingrediënten.

Geselecteerde ayurvedische kruiden garanderen een goede verzorging met belangrijke secundaire plantaardige materialen voor het welzijn van moeder en kind. * Aanbevolen tijdens de gehele duur van de zwangerschap.

Inhoud: 60 tabletten / 30 g
Bestelnr.: 040221
EAN: 8713544003506

Gebruik

Gebruik voor volwassenen: 1 Tablet 1/2 uur 's ochtends en 's avonds voor de maaltijden met warme melk en kandijsuiker of met warm water.


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

De aanbevolen dagelijkse dosering (2 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:


Emblica officinalis (amalaki) 426 mg, Strychnos potatorum 208 mg, Aegle marmelos 208 mg, Tribulus terrestris 104 mg. Verdikkingsmiddel arabische gom. Bindmiddel maiszetmeel (glutenvrij). Bindmiddel rijst.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111