Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Helemaal trendy

De ayurveda, de oudste geneeskunst van de mensheid, richt zich met name op het natuurlijke behoud van de gezondheid en op een lang leven met een hoge kwaliteit van leven. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de ayurveda, yoga en eenvoudige ontspanningstechnieken om dagelijks fit te blijven. Maharishi Ayurveda biedt u als arts, paramedicus of apotheker een holistische aanbod uit de oude vedische leer van ‘lang en gezond leven’. Laat uw patiënten en klanten kennismaken met een interessante wereld die de gezondheid, de fitheid, het prestatievermogen en de levensvreugde bevordert. Wordt het eerste aanspreekpunt voor Ayurveda.

  • Een overweldigende meerderheid van de Duitse bevolking (80%) geeft de voorkeur aan natuurgeneeskunde als primaire vorm van geneeskunde; zij neemt vitaminen, mineralen of sporenelementen in (40%) en noemt op de eerste plaats kwaliteit als selectiecriterium (80 %).  (Inst. zur wissenschaftlichen Evaluation naturheilkundlicher Verfahren der Universität zu Köln, 11.04.2007)
  • Binnen de EU wordt de omzet aan alleen voedingssupplementen geschat op ongeveer zes miljard euro. (Praxishandbuch Nahrungsergänzungsmittel 2008)
  • Apotheken zijn de belangrijkste verkooppunten voor voedingssupplementen in Duitsland (op basis van omzet). Vertrouwen en competent advies worden in deze markt, die jaarlijks ongeveer vijf procent groeit, zeer gewaardeerd.