Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Raja’s Cup & Biologische Almond Drink

Natuurlijk vorstelijk genieten

Bijzondere ayurvedische dranken naar traditionele overgeleverde recepturen, met een rijk aroma en de fijnste natuurlijke ingrediënten.
Raja's Cup Pulver

Raja's Cup poeder

€ 16,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 228 g / € 70,18 per 1 kg

Beleef de opwindende smaak van unieke ayurvedische drankrecepturen. Met intensieve, speciaal geselecteerde specerijen vol aroma of vers verwerkte amandelen. Geniet van de beste natuurlijke ingrediënten van traditionele of biologische teelt, die behoedzaam zijn behandeld en zijn samengesteld tot buitengewone smaakcomposities. Een waar genot voor het perfecte begin van de dag, als verfrissend tussendoortje of ter ontspanning in de avond.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111