Hebt u vragen over de ayurveda of over een product?

We geven u graag advies. Natuurlijk kunnen we uw bestelling ook telefonisch verwerken.

Telefoonnummer: 0475-529111

We staan van maandag tot vrijdag van 9-17 uur tot uw beschikking. Buiten deze kantoortijden kunt u ook een bericht op ons antwoordapparaat inspreken. Vergeet u dan niet om uw telefoonnummer en voor bestellingen uw naam en adres en de betalingsmethode door te geven.

Wilt u ons een bericht per e-mail sturen? Gebruikt u daarvoor dan dit contactformulier.

We proberen alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. We vragen uw begrip als dit in uitzonderlijke gevallen meer tijd vergt.

Als u wilt dat een medewerker van onze klantenservice u op een specifiek tijdstip terugbelt, maakt u gebruik van onze terugbelservice.

We gebruiken uw gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen en uw verzoek te verwerken. In de nieuwsbrief gebruiken we uw gegevens om de nieuwsbrief te personaliseren. De door u verstrekte gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Door het formulier in te vullen, stemt u ermee in dat uw gegevens elektronisch worden opgeslagen en verwerkt voor eventuele vragen. Voor statistische doeleinden passen we in onze nieuwsbrief link-tracking toe. U kunt uw toestemming op elk moment herroepen. Zie ook ons beleid wat betreft bescherming van uw persoonsgegevens.

* Verplichte velden