Kurkuma latte – Golden Milk
Ingrediënten voor 1 persoon
- 50 ml water
- 200 ml melk/amandelmelk/havermelk
- 1 tl kurkumapoeder of 1 capsule Maharishi Ayurveda CURCUMA Super Herb (open capsule en gebruik poeder)
- ¼ tl kardemompoeder
- ¼ tl gemberpoeder
- 1 msp. vanillepoeder
- 1 msp. kaneel
- 1 msp. gemalen zwarte peper
- 2 el ahornsiroop of dadelsuiker
Bereiding
Meng al roerend het water met de kruiden en breng het in een kleine pan aan de kook. Voeg de melk daaraan toe en breng het opnieuw aan de kook. Roer daarbij alles met een garde goed door. Roer de ahornsiroop of dadelsuiker erdoor. Giet de ‘kurkuma latte’ in een kopje en geniet van ieder slokje.
- Ayurvedische voeding
-
Welzijn voor lichaam & geest
- Terug
- Welzijn voor lichaam & geest
- Ooggezondheid binnen ayurveda
- Emotioneel evenwicht – basis voor gezondheid & welzijn
- Uitputting voorkomen, vol energie leven
- Natuurlijke schoonheid
- Natuurlijk mooi haar met ayurveda
- Sport en fitness
- Yoga – weldadig voor lichaam en geest
- Aromatische geschenken van de natuur – de kracht van geuren
- Ayurvedische dagelijkse routine – leven in een gezond ritme
- Seizoenen
- Levensstadia
- Webinars en podcasts
-
Ayurveda recepten
- Terug
- Ayurveda recepten
- Recepten – Ayurveda dag 2023
- Ayurvedisch Wintermenu
- Framboos Meloen Magie
- Ayurvedisch herfstmenu
- Ayurveda-to-go
- Kurkuma latte – Golden Milk
- Probiotische Lassi - Ayurvedische fitness drank voor de darmen
- Menu online kookevenement
- Zomermenu
- Lentemenu
- Feestelijke pompoencurry
- Abrikozen-kokoslassi (vegan)
- Ayurvedische ontbijtrecepten
- Zomerpicknick
- Linzertaart
- Kerstmenu (2)
- Licht zomermenu
- Carnavalsballetjes met kokos en sinaasappel
- Kerstmenu (1)
- Ayurvedische ‘ijsthee’
- Ayurvedische paasbrunch
- Italiaanse zomerschotel
- Ayurvedisch Paasmenu
- Kerriesoep met appel, selderij
- Polenta-venkelsoep
- Energieballetjes
- Fitness-sportdrank
- Shri Ganeshas Sweet Laddus
- Hemelse crème "Shri Kandt"
- Raja′s Cup specialiteiten
- Raja′s Cup Koekjes
- Ayurvedisch feestmenu Entree: Poire Belle-Hélène op Perzische granaatappelsorbet
- Ayurvedisch feestmenu Hoofdgerecht: Saffraanrijst, Spinaziegerecht met paneer of seitan, Papaja-sharaya-mango-chutney
- Ayurvedisch feestmenu Dessert: Hemelse biscuitballetjes „Rama Putram“
- Venkel op zijn Italiaans
- Menu Seelisberg
- Jubileum menu entree: Yogi-aperitief
- Jubileum menu voorgerecht: Pikante gegrilde aardappels met koriandercrème
- Jubileum menu hoofdgerecht: Tomaten in mung-dal, Worteltjes met kaneel, rozijnen en dadels, Cashew-peterselie-chutney
- Jubileum menu dessert: Kheer (saffraan-rozenwater-dessert)
- Jubileum menu lassi: Feestelijke lassi met kokos en vanille
- Fruitig-sprankelende Lentecocktail
- Een 4 gangen ayurveda-menu
- Verse panir in een ring van groenten
- Winterpunch
- Herfst-shake met appel, peer en honing
- Romige soep van courgettes en basilicum
- Groentelasagne
- Kruidige rode bieten
- Kleurrijke voorjaarsschotel
- Asperge-courgettegroenteschotel met basilicumsaus
- Een lichte rijstsoep
- Een lichte soep van waterkers
- Romige soep van rode bieten
- Zoete aardappels in kokossaus
- Maharishi Ayurveda zomerse Pitta-thee
- Meloensorbet met kawasakinaki-kiwiroomsaus
- Jonge veldsla met goudsbloem en walnoot-gember-dressing
- Een snel groentepannetje
- Portugese gebakken rijst Portoville