Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Ayurveda voor kinderen & adolescenten

Hoogwaardige, natuurlijke ayurvedische producten, geschikt voor kinderen en adolescenten. Volgens oorspronkelijke overgeleverde ayurvedische recepturen. Afgestemd op de speciale behoeften van een lichaam in de groei.
Studenten-Rasayana

Studenten-Rasayana

€ 24,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 30 g / € 800,00 per 1 kg

Het lichaam blijft groeien en elke dag leer je iets nieuws, het leven is een speelplaats vol avontuur. Het lichaam van kinderen en jongeren heeft speciale behoeften, bijvoorbeeld voor de spieropbouw of voor succes tijdens het studeren. Deze ayurvedische voedingssupplementen op basis van originele recepturen worden speciaal aanbevolen voor opgroeiende kinderen. Ze ondersteunen het lichaam met hoogwaardige, natuurlijke voedingsstoffen die volgens de ayurvedische leer nodig zijn tijdens het opgroeien.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111