Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Raja's Cup

De receptuur van dit alternatief voor koffie is precies hetzelfde als die destijds al door de koningen – de raja’s – in het oude India gedronken werd om door de wijsheid van de ayurveda geluk en gezondheid te bereiken. Raja’s Cup is 100% cafeïnevrij, maagvriendelijk, zeer licht verteerbaar en aangenaam stimulerend. Vol aroma - zonder cafeïne.

Raja's Cup specialiteiten

Maak het u gezellig en geniet van Raja's Cup, het heerlijke en maagvriendelijke ayurvedische alternatief voor koffie.

Raja′s Cup – Basisrecept

Een beetje (circa ¼ tot ½ theelepel per beker) Raja′s Cup poeder – met of zonder koffiefilter, geheel naar wens – opgieten met kokend water, 3 tot 5 minuten laten trekken. Of het poeder met een mengsel van water en melk 1 tot 2 minuten laten koken en filteren. Zoeten naar smaak. U kunt het ook in sommige espressomachines bereiden.

Raja′s Cup shake

Breng een kwart liter water, samen met een halve liter melk en een halve theelepel Raja's Cup aan de kook. Het geheel laten afkoelen, door een zeef gieten en goed zoeten met sharkara of ruwe rietsuiker. Dan mixen met een staafmixer, shaker of garde en de shake in hoge glazen serveren. Garneren kan met een toefje slagroom en een snufje kardemom of een blaadje munt.

Raja′s Cup – cappuccino

Met een schuimkraag van warme, opgeschuimde melk en een snufje kaneel of cacao als kleurtje erbovenop wordt Raja's Cup een ayurvedische cappuccino. Een klein Raja's Cup koekje erbij maakt het tot een perfect geheel.

Raja′s Cup – een ware amandeldroom

Bereid Raja's Cup volgens het basisrecept, per beker zoeten met een theelepel Almond Drink poeder en maak het af met naar smaak een scheutje melk of room.