Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Kruidenoliën

Uiterst kostbare oliecomposities, op traditionele wijze vervaardigd volgens oorspronkelijke ayurvedische recepturen. Om mee te masseren, in te wrijven of specifieke lichaamsdelen te verzorgen.
Pirant Balm
Gecontroleerde Natuurcosmetica Natural

Pirant Balm

€ 15,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten 25 ml / € 600,00 per 1 l

Vertrouw op de natuurlijke kracht van ayurvedische kruiden die rijk zijn aan werkzame stoffen, gecombineerd met zuivere, zachte oliën voor een bijzonder aangename huidverzorging. Geschikt voor een weldadige massage, om in te wrijven of voor het verzorgen van afzonderlijke lichaamsdelen. De uitgelezen verzorgende bestanddelen zorgen tezamen met de aangename geuren voor een totale verzorging. Alle oliën zijn op traditionele wijze bereid op basis van overgeleverde, beproefde originele recepturen, waarvoor vaak vele uren vereist is. Een koninklijke luxe waar u van zult genieten.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111