Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Ayurveda-Producten in de aanbieding

Enkele van onze waardevolle Maharishi Ayurveda-producten voor een zeer voordelige prijs.
IRON RASAYANA (IJzerrasayana)

IRON RASAYANA (IJzerrasayana)

MA 600
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 30 g / € 66,63 per 100 g
CALCIO CARE

CALCIO CARE

MA 925
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 30 g / € 65,83 per 100 g
AYUR MULTIMINERAL

AYUR MULTIMINERAL

MA 1665
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 30 g / € 90,00 per 100 g
LADIES RASAYANA (Vrouwen-Rasayana)

LADIES RASAYANA (Vrouwen-Rasayana)

MA 347
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 30 g / € 90,00 per 100 g
RADIANT SKIN

RADIANT SKIN

MA 926
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 30 g / € 76,67 per 100 g

Uw lichaam ondersteunen met waardevolle mineralen, die dankzij hun unieke vorm goed door ons lichaam worden verdragen en opgenomen? Dan hebben we momenteel een zeer interessante aanbieding voor u.

Bij aankoop van twee dezelfde mineralensupplementen ontvangt u 10% en bij aankoop van drie supplementen zelfs 20% korting. Een geweldige gelegenheid om kennis te maken met onze unieke mineralensupplementen en uw favorieten te ontdekken.

Benieuwd naar deze producten? Bestel ze nu ze in de aanbieding zijn en probeer ze eens uit!

  • IRON RASAYANA (IJzerrasayana): Met natuurlijk, ultrafijn ijzer dat zeer goed wordt verdragen en een hoge biologische beschikbaarheid heeft. In een synergetische combinatie met mineralen en ayurvedische kruiden.
  • CALCIO CARE: Natuurlijke calciumbron voor botten, spieren, zenuwen en tanden. Volgens ayurvedische principes veredeld calcium.
  • LADIES RASAYANA (Vrouwen-Rasayana): Voor actieve vrouwen van alle leeftijden (behalve tijdens de zwangerschap). Rijk aan ultrafijn ijzer dat door het lichaam zeer goed wordt opgenomen – in een synergetische combinatie met ayurvedische kruiden, vruchten en parelmossel.
  • AYUR MULTIMINERAL: Powerpreparaat van ayurvedisch bereide mineralen. Rijk aan ijzer en zink – in een krachtige combinatie met waardevolle ayurvedische kruiden.
  • RADIANT SKIN: Een mooie huid komt van binnenuit. Voedingssupplement voor de vrouwelijke en mannelijke huid – met een hoge concentratie uitzonderlijk zuiver, elementair ijzer, dat bijdraagt aan de celdeling en de huid helpt voorzien van verse zuurstof.

Veel plezier gewenst bij het uitproberen. We hopen dat u geniet!
Het Maharishi Ayurveda-team

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111