Ayurvedische producten in de aanbieding

Ayurvedische producten in de aanbieding

Verloopt uw dag volgens het ritme van de natuur? Al duizenden jaren geleden beschreven ayurvedische geleerden in hun geschriften hoe een gezonde dagindeling eruitziet. Vaste onderdelen van de ayurvedische dagelijkse routine zijn bijvoorbeeld de zorgvuldige reiniging van tong en tanden, een zachte zelfmassage met mooie oliën (abhyanga) en lichte lichaamsbeweging en ademhalingsoefeningen.

Heeft u nog iets nodig voor uw dagelijkse ochtendroutine? Bij ons vindt u allerlei geschikte producten tijdelijk voor een bijzonder lage prijs.
Met onze verzilverde tongreiniger en de Ayurdent tandpasta Mild zorgt u 's ochtends al meteen voor een heerlijk fris gevoel in de mond en langdurig frisse adem. Onze ayurvedische tandpasta helpt ook bij het bestrijden van bacteriën en tandplak, en kalmeert het tandvlees. De COSMOS NATURAL-gecertificeerde tandpasta is geheel vrij van schuimmiddelen en fluoride.

Ook onze Vata massageolie is nu voordelig geprijsd. Weldadige natuurlijke cosmetica – vegan en COSMOS ORGANIC-gecertificeerd. Met originele ayurvedische kruiden en bloesems zoals zandmalve en winterkers is deze olie met name geschikt voor de normale tot droge en gemengde huid. Geniet bij uw ochtendmassage met olie van de zomers frisse geur van natuurlijke citroengrasolie en een intens verzorgde huid. Dat maakt het begin van de dag meteen dubbel zo mooi!

Bestel ze nu met tot 25% korting!

Het Maharishi Ayurveda-team

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

Tongreiniger, verzilvert

Tongreiniger, verzilverd

€ 8,99

€ 7,64

Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Vata Massageolie, G.N.C.

Vata Massageolie, G.N.C.

€ 16,99

€ 14,44

Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Ayurdent Tandpasta Mild, G.N.C.

Ayurdent Tandpasta Mild, G.N.C.

€ 4,99

€ 4,24

Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Amalaki (amlavrucht)

Amalaki (amlavrucht)

€ 11,00

€ 8,25

Incl. 9% btw, plus verzendkosten

Niet op voorraad

Nasya-olie, 10 ml

Nasya-Olie, 10 ml

€ 7,99

€ 6,79

Incl. 21% btw, plus verzendkosten