Ayurvedische producten in de aanbieding

Ayurvedische producten in de aanbieding

Onze actuele voorjaarsaanbiedingen

In mei laat de natuur zich weer van haar mooiste kant zien en verwent zij ons met haar fantastische bloemenpracht. Wij ondersteunen u met ayurvedische aanbiedingen die de huid van buiten en van binnenuit verzorgen. Geldig tot en met 17 juni 2019 in onze online shop.

Gun uw gevoelige gezichtshuid een unieke verzorging met onze Radiant Skin Oil:
in deze exclusieve gezichtsolie komen eeuwenoude ayurvedische kennis en hoogwaardige, gecontroleerde natuurlijke cosmetica samen.
Deze uitmuntende gezichtsverzorging draagt een hoogwaardig keurmerk, als teken dat deze met haar hoge kwaliteit en duurzame productie aan de Europese COSMOS-normen voldoet.
Zuivere oliën uit amandelen, tarwekiemen en sandelhout voeden de huid en ondersteunen haar herstel. Met de milde geur van lavendel, citroengras en rozengeranium. Gaat lang mee.
Ideaal als aanvulling op uw natuurlijke schoonheid van binnenuit: AyurHair & Nails – met tulsi en ashwagandha.
Eveneens in de aanbieding: Moringa (biologisch) als voedingssupplement, rijk aan voedingsstoffen uit de ‘wonderboom’. Met waardevolle vitamine A voor immuunsysteem, huid en haar.

En om uw culinaire hoogstandjes nog meer smaak te geven, is onze geliefde biologische Almond Drink nu zeer voordelig geprijsd: met zijn amandelpoeder en ayurvedische kruiden voegt deze drank net dat beetje extra toe aan desserts, muesli en drankjes.
 Asafoetida, ook bekend als asant of hing, is ideaal voor het verfijnen van bonen-, curry- en dalgerechten. Dit geliefde kruid, waarvan de heilzame eigenschappen al zijn gedocumenteerd in de ‘Astanga Hridaya’, een van de oudste ayurvedische geschriften, helpt het Vata-evenwicht te herstellen. Een snufje asafoetida is al voldoende en het is daarom een optimaal alternatief voor uien en knoflook, die in de ayurvedische keuken niet worden gebruikt.

Benieuwd naar deze producten? Bestel ze nu met 15% korting!

Het Maharishi Ayurveda-team

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

Gezichtsverzorgingsolie 'Radiant Skin Oil'

Gezichtsverzorgingsolie 'Radiant Skin Oil'

€ 10,99

€ 9,34

Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Ayur-Hair & Nails

AyurHair & Nails

€ 20,99

€ 17,84

Incl. 9% btw, plus verzendkosten
Moringa

Moringa

€ 11,50

€ 9,78

Incl. 9% btw, plus verzendkosten
Asafoetida

Asafoetida

€ 18,38

€ 15,62

Incl. 9% btw, plus verzendkosten
Bio Mandel Drink

Almond Drink

€ 12,99

€ 11,04

Incl. 9% btw, plus verzendkosten