Ayurvedische producten in de aanbieding

Ayurvedische producten in de aanbieding

Aanbiedingen voor uw goede voornemens

Of u in het nieuwe jaar nu dichter bij uw streefgewicht wilt komen, uw innerlijk evenwicht wilt herstellen of meer wilt gaan bewegen, we helpen u graag op weg met uw goede voornemens en zetten enkele passende aanbiedingen voor u op een rij. Bespaar nu 15% op:

  • Take it Easy-thee - Een aromatische kruidenthee voor aangename momenten van ontspanning, tevredenheid en helderheid.
  • Gerijpte sesamolie – Gecontroleerde Natuurlijke Cosmetica (G.N.C.): Verwen uzelf met een heerlijke ayurvedische massage van het gehele lichaam. Fijne ayurvedische massageolie, geschikt voor ieder huidtype.
  • Biologische Amalaki, ook wel amlavrucht genoemd, te gebruiken als veganistisch voedingssupplement. Een waardevolle rasayana en ideaal voor sporters en andere actievelingen. Amalaki is zo waardevol vanwege zijn harmoniserende uitwerking op elk van de drie dosha’s.
  • Biologische kurkuma (geelwortel). Geconcentreerd in capsules, met elk 500 mg kurkuma. Een simpele manier om te profiteren van de voordelen van deze alom geprezen specerij.
  • Triphala Plus (biologisch): De bijzondere en zeer geprezen rasayana met haritaki, amalaki en bibhitaki. Bestaat voor 99,5% uit kruiden. 60 tabletten, te gebruiken als voedingssupplement.
  • Vata-Balance: Ervaar hoe geweldig het voelt als alle dosha’s in balans zijn. Een goede keuze voor de huidige Vata-tijd. Voedingssupplement dat Vata verlaagt.

We wensen u alle goeds voor de huidige Vata-tijd en veel succes bij het realiseren van uw goede voornemens!
Het Maharishi Ayurveda-team

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

Vata Balance

Vata-Balance

€ 22,00

€ 18,70

Incl. 9% btw, plus verzendkosten
Triphala Plus

Triphala Plus, biologisch, 60 g

€ 14,99

€ 12,74

Incl. 9% btw, plus verzendkosten
Amalaki (amlavrucht)

Amalaki (amlavrucht)

€ 11,00

€ 9,35

Incl. 9% btw, plus verzendkosten
Kurkuma (Geelwortel)

Kurkuma

€ 13,00

€ 11,05

Incl. 9% btw, plus verzendkosten
Gerijpte sesamolie, biologisch

Gerijpte sesamolie, biologisch

€ 7,99

€ 6,79

Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Take it Easy-thee

Take it Easy-thee

€ 4,49

€ 3,82

Incl. 9% btw, plus verzendkosten