Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Ayurvedische mondhygiëne

Veel meer dan een frisse adem.

Ayurveda leert ons over duurzame mondverzorgings- en reinigingsrituelen. Natuurlijke reiniging en verzorging van gebit, tong en mond. Voor een weldadig fris gevoel.
Ayurdent® Gum Care Oil, GNC
is_vegan Gecontroleerde Natuurcosmetica Natural

Ayurdent® Gum Care Oil, GNC

€ 11,50
Incl. 21% btw, plus verzendkosten 50 ml / € 230,00 per 1 l
Ayurdent tandpasta mild, G.N.C,
is_vegan Gecontroleerde Natuurcosmetica Natural

Ayurdent Tandpasta Mild, G.N.C.

€ 5,49
Incl. 21% btw, plus verzendkosten 75 ml / € 73,20 per 1 l
Ayurdent Tandpasta Classic
is_vegan Gecontroleerde Natuurcosmetica Natural

Ayurdent Tandpasta Classic, G.N.C.

€ 5,49
Incl. 21% btw, plus verzendkosten 75 ml / € 73,20 per 1 l
Tongreiniger, roestvrij staal

Tongreiniger, roestvrij staal

€ 5,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Tongreiniger, verzilverd

Tongreiniger, verzilverd

€ 14,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten

Veel meer dan een frisse adem: straal van binnenuit

Begin uw dag met een frisse adem en een stralende lach! Een brede, sympathieke glimlach op uw gezicht en een aangenaam gevoel in uw mond kunnen wonderen doen – u neemt er iedereen mee voor u in, en ook uw eigen humeur krijgt een flinke boost.

Binnen ayurveda wordt veel waarde gehecht aan de reiniging en verzorging van tanden, tong en mond. Hiervoor zijn diverse ayurvedische tandpasta’s, tongreinigers en mondspoelingen verkrijgbaar.

Met onze tandpasta’s, met bestanddelen als neem en een keur aan ayurvedische kruiden en oliën, beschikt u over een geheel natuurlijke gebitsverzorging. Reinig uw tanden grondig en zacht, zonder schuimmiddel en fluoride, met onze Gecontroleerde Natuurlijke Cosmetica (G.N.C.), gecertificeerd conform de strikte richtlijnen van BDIH en COSMOS ORGANIC/COSMOS NATURAL.

Door uw gebit regelmatig behoedzaam te reinigen, houdt u uw tanden zo lang mogelijk mooi en gezond.

Binnen ayurveda worden niet alleen de tanden, maar ook de tong van aanslag en bacteriën ontdaan. Door uw smaakpapillen hiervan te verlossen, zult u alles weer veel beter proeven en zo nog intenser van uw maaltijden genieten.

Uw adem krijgt een laatste verfrissende oppepper met een ayurvedische mondspoeling. De kaneel, pepermunt en andere specerijen en kruiden in onze Gecontroleerde Natuurlijke Cosmetica zorgen voor een frisse adem en een goed gevoel in mond en keelholte.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111