Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging

Een natuurlijke, frisse huid. Zacht en egaal, gezond en aantrekkelijk. Trakteer uw huid op een unieke verzorgingservaring. Hoogwaardige oliën voeden de huid en werken vochtinbrengend. De huid wordt verzorgd en gestimuleerd door kostbare geneeskrachtige planten en kruiden. Crèmes en gels van Maharishi Ayurveda op basis van overgeleverde originele recepturen worden gecontroleerd door onafhankelijke laboratoria en beschikken over het BDIH-keurmerk voor pure Gecontroleerde Natuurlijke Cosmetica (G.N.C.). Bevorder de natuurlijke balans van uw huid. Voor holistische schoonheid en uitstraling.

Onze nieuwe natuurlijke cosmeticacollectie

We werken inmiddels al geruime tijd intensief en met veel liefde voor detail aan onze nieuwe natuurlijke cosmeticacollectie.

En we kunnen u alvast verklappen dat we een uniek verzorgingssysteem voor u in petto hebben, verrijkt met vele kostbare ingrediënten. Met de originele en authentieke recepten van Maharishi Ayurveda als uitgangspunt ontstond een uitzonderlijk productassortiment:
rijke, romige crèmes – intensief hydraterende verzorging met authentieke ayurvedische kruiden en waardevolle bestanddelen als vitamine E, omega 3- en omega 6-vetzuren – natuurlijke zonbescherming – verrijkt met de heerlijke geur van 100% etherische oliën.

Meer over onze eerste natuurlijke cosmeticaproducten leest u in de volgende nieuwsbrief. Hier kunt u zich aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief:
https://www.ayurveda.nl/content/service/e-nieuwsbrief/

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

Gezichtsverzorgingsolie 'Radiant Skin Oil'

Gezichtsverzorgingsolie 'Radiant Skin Oil'

€ 10,99
Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Aloë Vera Gel, G.N.C.

Aloë Vera Gel, G.N.C.

€ 8,99
Incl. 21% btw, plus verzendkosten