Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Ayurveda voor senioren

Ayurveda weet wat in de gouden jaren bijzonder belangrijk is. Natuurlijke ayurvedische composities, vervaardigd volgens traditionele overgeleverde recepturen en speciaal afgestemd op de behoeften van senioren.
Senioren-Rasayana, biologisch

Senioren-Rasayana

MA 3
€ 27,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 50 g / € 540,00 per 1 kg
AyurFlex

AyurFlex

MA 572
€ 42,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 60 g / € 700,00 per 1 kg
AyurFlex Kruidenolie, 100 ml

AyurFlex Kruidenolie, 100 ml

MA 929
€ 25,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten 100 ml / € 250,00 per 1 l

Vitaal en fit tot op hoge leeftijd. Dat is een van de doelen van de ayurveda. Het lichaam van senioren heeft echter bijzondere behoeften. In de overgeleverde ayurvedische geschriften vindt u uitgebreide informatie over de gezondheid op hogere leeftijd, over beweeglijkheid of met betrekking tot vitale geestkracht. Deze geselecteerde ayurvedische voedingssupplementen volgens originele receptuur ondersteunen het lichaam met voedingsstoffen die het volgens de ayurvedische leer nu zeker nodig heeft.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111