Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Tongreiniging

Im Trend

Helemaal van nu: Langdurige frisheid en vermindering van bacteriële afzettingen – bevestigd door Stiftung Warentest. Til uw mondhygiëne naar een hoger plan.
Tongreiniger, verzilverd

Tongreiniger, verzilverd

€ 14,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Tongreiniger, roestvrij staal

Tongreiniger, roestvrij staal

€ 5,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten

Begin uw dag op een frisse, luchtige manier en maak van de tongreiniging een vast onderdeel van uw mondhygiëne in de ochtend. Verlos de gevoelige smaakpapillen achterop de tong op eenvoudige en effectieve wijze van de bacteriële afzettingen die zich daar in de loop van de nacht hebben opgehoopt. Dit duurt slechts enkele seconden, voorkomt een slechte adem en zorgt ervoor dat er geen toxinen en micro-organismen terug in het lichaam kunnen komen.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111