Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Vraag en antwoord

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden:

  • per Ogone iDEAL
  • per Ogone (Creditcard)
  • per PayPal

Selecteer bij uw bestelling de gewenste betalingsmethode en geef eventueel uw creditcardnummer of een factuuradres op.

Wat is de levertijd?

Direct na de ontvangst van uw bestelling en eventueel na betaling (in het geval van vooruitbetaling) sturen we u de artikelen toe via de gunstigste methode, meestal via de pakketservice van PostNL. Als alle artikelen voorradig zijn, ontvangt u uw bestelling binnen uiterlijk 10 werkdagen, in de meeste gevallen betreft het 2-3 werkdagen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De gegevens worden alleen opgeslagen voor de afhandeling van uw bestelling. Ze worden niet aan derden doorgegeven.

Wat gebeurt er als een artikel op dit moment niet leverbaar is?

We sturen u het artikel zo spoedig mogelijk na. Hiervoor brengen wij vanzelfsprekend geen extra verzendkosten in rekening. Als wij een artikel niet op korte termijn kunnen nazenden, ontvangt u daarover bericht van ons.

Ik heb mijn bestelling betaald met creditcard of via PayPal en heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Hoe komt dat?

Als u na het afronden van de betaling de pagina van het online betaalsysteem te snel afsluit, kan het gebeuren dat het doorgeven van de gegevens niet volledig wordt afgerond. Wij hebben dan geen betaling ontvangen en kunnen de bestelling niet leveren. Controleer of het bedrag daadwerkelijk van uw rekening is afgeschreven. Neemt u in dat geval contact op met onze bestelservice.

Waarom kan ik geen bestelling plaatsen vanuit het buitenland?

In elk land zijn juridische bepalingen voor het verzenden van voedingsmiddelen en verwante productgroepen van toepassing. Daarom is er in de meeste landen een distributeur aanwezig voor producten van Maharishi Ayurveda waarvan de winkel is aangepast aan de nationale bepalingen. Als u een bestellung vanuit Duitsland wilt doen, kunt u onze winkel www.ayurveda-produkte.de gebruiken. Internationale bestellingen zijn mogelijk op www.ayurveda-products.eu.

Hebt u nog andere vragen die hier niet worden beantwoord? Neemt u dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 0475-529111.