Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Chyavanprash – amlapasta

Origineel recept uit de schatkist van ayurveda

Zeer waardevolle, natuurlijke pasta op basis van volledig rijpe amlavruchten, hoogwaardige kruiden, wortels en specerijen. Met echte bamboe.
De originele Chyavanprash 250 g

De originele Chyavanprash 250 g

€ 19,50
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 250 g / € 78,00 per 1 kg
 De originele Chyavanprash 450g

De originele Chyavanprash 450 g

€ 30,50
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 450 g / € 67,78 per 1 kg

Originele ayurvedische Amlapasta met kruiden, vruchten en specerijen. Maharishi Ayurveda Chyavanprash wordt volgens een traditioneel en oorspronkelijk recept uit de klassieke ayurvedische geschriften geproduceerd. De pasta bevat uitsluitend zongerijpte amlavruchten, het kostbare bamboeproduct Vanshlochan en talrijke hoogwaardige, natuurlijke kruiden, vruchten, wortelen en specerijen. Met zorg geoogst in de beste en meest ongerepte gebieden van de Himalaya en andere delen van India. Geproduceerd in een van de modernste ayurvedische bedrijven van India die werken volgens internationale standaarden. Gecontroleerde hoogste kwaliteit. 100% natuurlijk.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111