Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Amrit Kalash

De bekendste rasayana binnen ayurveda.

Een uitmuntende compositie, vervaardigd volgens een eeuwenoud opnieuw ontdekt origineel recept, waarvoor ruim 250 productiestappen en wel 42 met de hand gesorteerde planten, vruchten en zeldzame geneeskrachtige kruiden nodig zijn.
MA 4 vruchten- en kruidenpasta

MA 4 vruchten- en kruidenpasta

€ 59,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 600 g / € 98,33 per 1 kg
MA 5 kruidentabletten

MA 5 kruidentabletten

€ 49,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 30 g / € 1.633,33 per 1 kg
MA 4T vruchten- en kruidentabletten, suikervrij

MA 4T vruchten- en kruidentabletten, suikervrij

€ 59,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten 60 g / € 983,33 per 1 kg

Het bekendste voedingssupplement van de ayurveda. Volgens een eeuwenoud, opnieuw ontdekt origineel recept. In meer dan 14 oogstgebieden worden de ingrediënten voor Amrit Kalash verzameld en met de hand gesorteerd. Er zijn meer dan 250 productiestappen nodig om uit 22 kilogram aan vruchten, kruiden en specerijen één kilogram van dit unieke universele tonicum te maken. De vaidya’s (ayurvedische experts) raden de dagelijkse consumptie aan in combinatie met MA 5-kruidentabletten.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111