Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Welk dosha-type bent u?

Met onze Maharishi Ayurveda test krijgt u een eerste indruk van de individuele verdeling van de dosha’s bij uzelf.

Zo wordt het gedaan:

Beantwoord alle vragen van de drie testsectoren. Het getal 0 betekent: ‘Nee, klopt helemaal niet’, het cijfer 6 betekent: ‘Ja, helemaal juist’. Houd bij de beantwoording van de vragen rekening met uw algemene gezondheidstoestand van de laatste 6 maanden, niet alleen van de afgelopen week. Klik het cijfer aan dat het meest overeenkomt met de juistheid van de desbetreffende uitspraak. De door u aangeklikte getallen worden bij elke testsector automatisch opgeteld en vervolgens kunt u zien welke dosha (die met hoogste aantal punten) bij u waarschijnlijk dominant is.

Laten we beginnen met de dosha test

Slechts weinig mensen zijn ‘zuivere constitutietypes’, dus uitgesproken Vata-, Pitta- of Kapha-types. Meestal gaat het om ‘gemengde types’, dus van twee of – soms – van alle drie de dosha’s. Raak dus niet van de wijs wanneer blijkt dat bij u zowel Vata-, Pitta- als Kapha-kwaliteiten van toepassing zijn en lees ook de informatie over de bij u minder uitgesproken dosha's. Die kunt u ook vanuit de pagina met het eindresultaat bereiken.

Een Maharishi Ayurveda arts kan uw ayurvedische constitutie en uw gezondheidstoestand precies vaststellen. Hier krijgt u ook op u persoonlijk afgestemde adviezen voor preventie of behandeling van gezondheidsproblemen.