Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Natuurlijke schoonheid

De unieke serie verzorgingsproducten van Maharishi Ayurveda combineert duizenden jaren oude kennis met de hoge standaard van gecontroleerde natuurcosmetica. Geselecteerde ingrediënten in combinatie met de ayurvedische kennis over de individuele behoeften van verschillende huid- en haartypes: dat is natuurlijke verzorging tot in de puntjes.

Om uitstekende topkwaliteit te kunnen waarborgen, hebben wij al in 2001 de natuurcosmeticagroep mede opgericht bij BDIH, de pionier op het gebied van certificering van echte natuurcosmetica. Hier is destijds het keurmerk voor ‘gecontroleerde natuurcosmetica’ ontstaan, dat tegenwoordig overal ter wereld bekend en erkend is.

Alle producten van het unieke Maharishi Ayurveda-verzorgingsprogramma zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en houden rekening met de individuele behoeften van verschillende huid- en haartypes. Ze zijn gebaseerd op origineel ayurvedische kruidenrecepturen. Conform de BDIH-richtlijnen bevatten ze uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke oliën zonder synthetische kleur- en geurstoffen.

Veel van onze cosmetische producten voldoen ook aan de nieuwe Europese norm voor biologische en natuurcosmetica 'COSMOS'. Authentiek, puur, hoogwaardig, milieuvriendelijk en duurzaam - dat moeten onze producten zijn, en dat willen wij u kunnen bieden.

In combinatie met traditionele ayurvedische schoonheidstips en speciale voedingssupplementen wijst Maharishi Ayurveda de weg naar oorspronkelijke schoonheid en een natuurlijke uitstraling.

Alle gegevens over de BDIH-richtlijnen vindt u op de BDIH-website, de tekst is in het Duits en Engels.

Voor informatie over de COSMOS-norm, klik hier, de tekst is in het Engels.