Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

nomineer . geef . verra

Doe mee aan onze grote "Share-the-Health" actie

Nomineer een dierbare voor een gratis ayurveda-consult!

Kerstmis is niet alleen een feest van licht en samenzijn, maar ook een mooie gelegenheid om de mensen die ons na aan het hart liggen, te prijzen met bijzondere gebaren. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze "Share-the-Health" campagne en om vreugde en welzijn te delen.

Wellness cadeau doen - Nomineer nu!

Ken je iemand die wel wat extra zorg kan gebruiken? Of het nu een familielid, een goede vriend(in) of misschien zelfs een collega is - toon hen jouw waardering met jouw nominatie voor een gratis 30-minuten durende online 1-op-1 vaidya-consult (in het Engels) en geef ze de kans op dit speciale cadeau.

Onze Maharishi Ayurveda vaidyas zijn hooggekwalificeerde ayurveda-experts die compassivolle ondersteuning bieden en in deze persoonlijke consult op maat gemaakte strategieën en tools voor welzijn, balans en gezondheid suggereren.

Zo werkt het

Heel eenvoudig - vul het nominatieformulier hier direct in op onze campagne-pagina of stuur ons een bericht via onze sociale media-kanalen. Maak je geen zorgen, voor je deelname aan deze campagne is geen aankoop nodig. Bij ons telt de intentie om welzijn te bevorderen.

Wekelijkse trekking - Jouw nominatie telt mee!

Elke week in december kiezen we uit alle ontvangen nominaties drie gelukkige winnaars die per e-mail worden geïnformeerd en vervolgens hun gratis consult kunnen boeken. Mis de kans niet om iemand een uniek cadeau te geven dat meer dan alleen materiële waarde heeft. We kijken uit naar je deelname.

Ga met ons mee op deze reis van zorgzaamheid en delen.

Nomineer nu een geliefd persoon en breng deze vreugde en gezondheid in het leven.

Nominatieformulier voor de "Share-the-Health" Campagne

Jouw nominatie kan iemand een speciaal cadeau van gezondheid en welzijn bieden. Vul het onderstaande formulier in om deel te nemen aan onze wekelijkse trekkingen in december.

Wie wordt genomineerd?

Deelnamevoorwaarden voor de "Share-the-Health" winactie

Algemene deelnamevoorwaarden

Deelname aan de "Share-the-Health" winactie staat open voor alle geïnteresseerden en is kosteloos. Tot en met de sluitingsdatum van 31 december 2023 is het mogelijk om personen te nomineren voor een gratis ayurveda-consult. Nominaties kunnen worden ingediend door het invullen van een online formulier op de website of via sociale media kanalen van Maharishi Ayurveda Europe. Er wordt op gewezen dat nominaties die na de aangegeven datum binnenkomen, niet in aanmerking kunnen worden genomen voor de trekking.

Privacy en datagebruik

De verzamelde persoonsgegevens van de genomineerde personen worden uitsluitend gebruikt voor contact in geval van winst. Er wordt verzekerd dat deze gegevens vertrouwelijk worden behandeld, niet voor andere doeleinden worden gebruikt en niet aan derden worden doorgegeven. Per deelnemer wordt slechts één nominatie in de winactie in aanmerking genomen.

De gegevens van de genomineerde personen worden bewaard tot de bekendmaking van de winnaars en de afsluiting van de winactie, waarna ze zullen worden verwijderd. Genomineerde personen kunnen inzage vragen in de opgeslagen gegevens en verwijdering daarvan aanvragen. Door deel te nemen wordt bevestigd dat de overdracht van persoonsgegevens van de genomineerde persoon toegestaan is en dat de genomineerde persoon over de nominatie en hun rechten volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is geïnformeerd.

Deelnamegerechtigdheid

Deelnamegerechtigd zijn alle natuurlijke personen. De deelname is niet afhankelijk van een klantrelatie met Maharishi Ayurveda Europe B.V. noch verbonden aan de aankoop van producten of diensten. Uitgesloten van deelname zijn personen die betrokken zijn bij de conceptie en uitvoering van de winactie, evenals werknemers van Maharishi Ayurveda Europe en hun familieleden.

Trekking en winst

Winnaars worden wekelijks door een willekeurige procedure bepaald en per e-mail over de winst geïnformeerd. Een uitbetaling van de winst in contant geld of een ruil van de prijs is uitgesloten.

Toestemming voor datagebruik in geval van winst

In geval van winst wordt toestemming gegeven om naam, woonplaats en eventueel foto's van de winnaar voor reclamedoeleinden op de website en de sociale media van de organisator te publiceren. Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken door een schriftelijke mededeling aan de contactgegevens vermeld in het impressum van Maharishi Ayurveda Europe B.V. Na intrekking worden de betreffende persoonsgegevens onverwijld verwijderd.

Juridische kennisgevingen

Voor vragen of klachten met betrekking tot de winactie dient rechtstreeks contact te worden opgenomen met Maharishi Ayurveda Europe B.V. De juridische weg is zowel voor de trekking als voor de toewijzing van de winst uitgesloten.

Veel plezier bij je deelname en veel succes gewenst het team van MAHARISHI AYURVEDA EUROPE B.V.