Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Vaidya on Tour
Vaidya on TourVaidya op tournee!

Ayurvedische adviezen uit de eerste hand

 

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we met dr. Saurabh Sharma en dr. Rajat Sharma weer twee ervaren ayurveda-deskundigen (Vaidya's) bereid gevonden hebben om van april tot en met mei door Duitsland te toeren.

Dr. Saurabh Sharma is de medisch directeur van het Maharishi Ayurveda Ziekenhuis in India en is zeer bekend bij de pers, radio, televisie en internet.

Zijn belangrijkste expertisegebieden zijn naast ayurvedische polsdiagnose ook voedings- en leefstijladviezen, panchakarma therapie, rasayana therapie (ayurvedische minerale en kruidenproducten) en vajikarana-therapie (gezondheid van reproductieve functies).

Dr. Rajat Sharma heeft studies gedaan in voeding, voedingsstoffen, gezondheidsvoorlichting, natuurgeneeskunde en panchakarma en studeerde aan de Harvard Universiteit. Hij heeft ook uitgebreide kennis van ayurvedische polsdiagnose. Zijn belangrijkste focus is darmgezondheid.

Beide ayurveda-experts zullen worden vergezeld door een Duitse arts en een "Ayurveda MasterClass" geven voor medische professionals. Daarnaast zullen de vaidya’s lokale artsen met aanvullende ayurvedische training in hun praktijk bezoeken.

In een persoonlijk consult van 30 minuten wordt je harmonieus en empatisch geadviseerd en bewust gemaakt van eventuele dosha onevenwichtigheden.

Leer alles over jouw persoonlijke ayurvedische constitutietype, het optimale ayurvedische dieet jouw en ontvang waardevol advies over hoe je je optimale balans opnieuw kunt bereiken.

Boek nu jouw persoonlijke consult.

Böblingen (28 april - 30 april)Ludwigsburg (5 mei - 7 mei)

Bad Hindelang (15 mei - 16 mei)Stuttgart (17 mei)

 

Wij wensen je een prettig consult en het allerbeste voor jouw gezondheid.
Het Maharishi Ayurveda team