Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Ayurveda-experts opnieuw op tournee voor jou.

Beste vrienden van Maharishi Ayurveda,

We hebben fantastisch nieuws voor jullie: In september en oktober zullen twee eersteklas Ayurveda-experts (Vaidyas) rondreizen in Nederland en Duitsland!

Profiteer van deze waardevolle kans en boek een halfuur durende consultatie die speciaal op jou is afgestemd, inclusief een excellente ayurvedische polsdiagnose.

Laat je inspireren door de diepgaande kennis uit de schatkist van ayurveda en het persoonlijke, transformerende advies van onze ayurveda-experts om jouw innerlijke balans te vinden. Tijdens de consultatie kun je alle vragen stellen die voor jou belangrijk zijn.

De tour begint in september met Dr. Saurabh Sharma, de hoog aangeschreven ayurveda-expert in polsdiagnose en medisch directeur van het Maharishi Ayurveda Hospital in India. Jullie kennen Dr. Sharma waarschijnlijk van onze YouTube-webinars, en hij is bekend in de pers, op de radio, televisie en het internet.

In oktober zal Dr. Archana Munot onderweg zijn. Zij heeft negen jaar gestudeerd in ayurveda en heeft een masterdiploma in ayurvedische geneeskunde met een specialisatie in interne geneeskunde. Dr. Archana Munot heeft de kunst van de polsdiagnose en andere waardevolle ayurvedische benaderingen geleerd van de meest uitzonderlijke ayurveda-experts. Ze praktiseert al meer dan acht jaar in India en Nederland.

We zijn verheugd om nog een uitstekende Maharishi Ayurveda-specialist in Dr. Archana Munot te hebben verwelkomd.

Onze missie: Jouw welzijn optimaliseren!

Daarom nodigen we je graag uit om deze unieke kans te grijpen. Schrijf je nu in en ervaar een inspirerende en individuele consultatie die je helpt jezelf beter te verstaan.

Je kunt hier jouw persoonlijke consultatie boeken.

Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer nu jouw plek.

Wij wensen je het allerbeste vanuit ons hart en een geweldige consultatie.

Hartelijke groeten,
Maharishi Ayurveda Team

Deelname aan de vaidya-tour was voor mij als natuurgeneeskundige en ayurveda-therapeut een inspirerende en intense ervaring. Het observeren hoe de individuele aanbeveling werd uitgewerkt op basis van een gedetailleerde polsdiagnose was zowel voor mij als voor alle patienten zeer indrukwekkend.

Birgit H. Natuurlijke Gezondheidspraktijk
Duitsland

Vaidya Sharma is de beste vaidya! Het zeer goede advies en de uitleg die hij geeft, zijn werkelijk uitstekend door zijn advies op te volgen voel ik me zoveel beter!

H.U. Nederland