Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Asafoetida

Inhoud: 50 g poeder
€ 23,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
50 g / € 460,00 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

Asafoetida, ook wel aangeduid als hing, is een geliefde specerij. Zijn vele heilzame eigenschappen werden al in de 'Astanga Hridaya', een van de oudste Ayurvedische teksten, beschreven. Vanwege de sterke, opvallende geur gebruikt men het zeer zuinig (minder dan een mespuntje). Asafoetida is een optimaal alternatief voor uien en knoflook, die niet worden gebruikt in de Ayurvedische keuken.
Vooral bonen-, curry- en dalgerechten worden graag met asafoetida op smaak gebracht vanwege zijn zeer gewaardeerde Vata-balancerende eigenschappen.

Inhoud: 50 g poeder
Bestelnr.: 220050
EAN: 8713544013208

Gebruik

Tijdens het koken naar eigen smaak toevoegen. Let op: het busje na gebruik goed gesloten houden.

Ingrediënten

100% Asafoetidapoeder

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111