Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Raja's Cup poeder

Inhoud: 228 g / Poeder
€ 16,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
228 g / € 70,18 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

 

De receptuur van dit alternatief voor koffie is precies hetzelfde als die destijds al door de koningen – de raja’s – in het oude India gedronken werd om door de wijsheid van de ayurveda geluk en gezondheid te bereiken. Het poeder is zeer zuinig in gebruik en wordt gekookt en naar smaak geserveerd met suiker en room. Raja’s Cup is 100% cafeïnevrij, maagvriendelijk, zeer licht verteerbaar en aangenaam stimulerend. Luchtdicht verpakt. Voldoende voor ca. 90 tot 115 kopjes.

 

Inhoud: 228 g / Poeder
Bestelnr.: 050007
EAN: 8713544013796

Gebruik

Een beetje Raja's Cup  poeder (1 maatschepje of ¼ - ½ theelepel per kopje) met kokend water overgieten; naar wens met of zonder koffiefilter. 3 - 5 Minuten laten trekken. Of met water en melk 1 a 2 minuten opkoken en zeven. Naar smaak zoeten.

Ingrediënten

Strychnos potatorum, koffie-senna, winterkers, zoethout.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111