Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Vata Aromaolie

Inhoud: 10 ml
€ 24,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten
10 ml / € 2.400,00 per 1 l
Levertijd: 2-3 werkdagen

Voortreffelijke geurmelange uit pure, natuurlijke bestanddelen. Voortreffelijke, rustgevende samenstelling met onder andere zoete sinaasappel, basilicum en venkel. Voor een rustgevend effect bij stress, tijdens reizen, op kantoor en in de avond. Ook goed bij koud, droog en winderig weer.

Inhoud: 10 ml
Bestelnr.: 060100
EAN: 8713544003230

Gebruik

100 % Natuurlijke etherische oliën voor aromaverdampers. Bevat Eugenol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool. Kan allergische reacties veroorzaken.


Schept een rustgevende en verwarmende sfeer. Voor ontspanning, thuis, op kantoor en op reis.


Wettelijke bepalingen: Schadelijk bij opname door de mond. Schadelijk: kan na verslikken longschade veroorzaken. Bij inslikken niet het braken opwekken: direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Schadelijk, ontvlambaar.

Ingrediënten

Sinaasappel, Geranium, Basilicum, Venkel, Majolein.
100 % Natuurlijke etherische oliën.

De onderstaande producten
zullen u ook bevallen:

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111