Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Vata Balance
MA 1401
Voedingssupplement, Ayurvedisch kruidenpreparaat

Inhoud: 50 tabletten / 50 g
€ 25,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
50 g / € 500,00 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

 

Volgens de ayurvedische opvatting heeft de geest van nature een rustige en heldere manier van functioneren. Een verhoogd Vata kan deze rust verstoren. Naast levensstijl, tijd van de dag of voeding spelen ook de seizoenen een belangrijke rol bij de balans van de dosha’s: de energierijke, enthousiaste, heldere en oplettende Vata-dosha reageert sterk op bepaalde factoren zoals koud en winderig weer. Nervositeit, weinig veerkracht, zorgen, problemen bij het inslapen en een onregelmatige eetlust kunnen daarvan het gevolg zijn.

Naast regelmatig ontspannen, voldoende nachtrust en warme, voedende maaltijden beveelt ayurveda voedingssupplementen aan die zijn afgestemd op de behoeften van het lichaam. Deze speciale kruidenmelange helpt om een verhoogd Vata te harmoniseren.

De receptuur bevat uitzonderlijke kruiden van het subcontinent India die al duizenden jaren binnen ayurveda worden gebruikt: ashwagandha, brahmi, zoethout, narduskruid, guduchi, galanga, navelkruid en akkerwinde. Het meest kostbare ingrediënt zijn parels in poedervorm.

 

 • In laboratoria getest
 • Vrij van zware metalen en toxines
 • Vrij van pesticiden, gluten en suiker
 • Vrij van kleurstoffen, smaakstoffen en kunstmatige additieven
 • Niet genetisch gemodificeerd

 

kwaliteit

 

Inhoud: 50 tabletten / 50 g
Bestelnr.: 041401
EAN: 8713544003742
Vata
Pitta
Kapha

Bijdrage aan de gezondheid

bijdrage aan de gezondheid

 

 

Deze ayurvedische rasayana is gebaseerd op de oude wetenschap van ayurveda en brengt de Vata-dosha, het bewegingsprincipe, in balans.

Dit zegt Ayurveda

Ayurvedische rasayana's worden binnen ayurveda beschouwd als holistische, integratieve recepturen die een positieve invloed hebben op het welzijn.

De natuurlijke receptuur bevat beproefde kruiden van het subcontinent India die al duizenden jaren in de ayurveda worden gebruikt: ashwagandha, brahmi, zoethout, narduskruid, guduchi, galanga, navelkruid en akkerwinde. Het meest kostbare ingrediënt zijn parels in poedervorm.

Bijzonderheden van onze grondstoffen en hun verwerking

Alle planten worden duurzaam geteeld in het ideale klimaat en de ideale bodem, zonder pesticiden en vrij van giftige zware metalen.

Onze Vata Balance ondergaat een strenge fysisch-chemische analyse en microbiologische tests.

Gebruik

Gebruik voor volwassenen:
1 tablet 2 x per dag met warm water of vruchtensap.

Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Belangrijk: Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Gebruik

Ingrediënten

Ingrediënten

De aanbevolen dagelijkse dosering (2 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Nardostachys jatamansi 617 mg, Withania somnifera (ashwagandha) 617 mg, Glycyrrhiza glabra (zoethout) 164 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 131 mg. Waterig extract uit: Centella asiatica 123 mg, Convolvulus pluricaulis 123 mg. Parel 65 mg. Verdikkingsmiddel arabische gom. Alpinia galanga 33 mg. Tinospora cordifolia (guduchi) 16 mg. Omhulsel Carboxymethylcellulose. Bindmiddel rijst.

Dosha-Balance – Einfluss

Vata Balance brengt de Vata-dosha in balans.

Wat maakt ons uniek?

 • Vata Balance is, net als alle Maharishi Ayurveda-producten, vrij van pesticiden, mycotoxinen en giftige zware metalen.
 • Vata Balance ondergaat een strenge fysisch-chemische analyse en microbiologische tests.
 • Geen gebruik van alcohol en andere chemische oplosmiddelen bij de productie.
 • Gemaakt in productiefaciliteiten met strenge productienormen.

Wat maakt ons clean & green?

 • Alle planten worden duurzaam geteeld in het ideale klimaat en de ideale bodem, zonder pesticiden en vrij van giftige zware metalen.
 • Frequente en regelmatige controles in laboratoria op zware metalen, pesticiden en toxines garanderen het hoogste veiligheidsniveau.
 • Geproduceerd en verpakt volgens GMP en de richtlijnen ISO 9001:2015 en ISO 22000:2018.
 • Geen schadelijke oplosmiddelen zoals methanol, aceton of N-hexaan.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111