Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Toonaangevend merk


Dankzij fabrieken in India, Amerika en Europa kunnen wij de hoogste kwaliteitsstandaard en constante beschikbaarheid garanderen.

Het buitengewone ontwerp van de verpakkingen valt op in vrolijk gekleurde verkoopvakken en zorgt voor aantrekkelijke reclame-uitingen op papier en op het web.

 
 
 

BDIH

Natuurcosmeticalijn gecertificeerd volgens de strenge BDIH richtlijnen voor 'gecontroleerde natuurcosmetica'.

 
 

ISO

Volgens de internationale ISO 9001:2008- en ISO 22000:2005 standaard. Gecertificeerde Maharishi Ayurveda productie bedrijven in India.

 
 

BIO

Ingrediënten uit gecontroleerd biologische teelt voor de kruidentheeën, kruidenmelanges (Churna's) en honing.

 
 

All India Ayurvedic Congress

Officiele erkenning door het 'All India Ayurvedic Congress' als complete en oorspronkelijke vorm van ayurveda.

 
 

Institut Dr. Appelt

Laboratoriumtesten door onafhankelijke instituten op zware metalen, micro–organismen en pesticiden volgens de laatste Europese standaarden.

 
 

Ayush Premium Mark Award

MAP India behoort tot de weinige bedrijven die als eerste de onderscheiding 'Ayush Premium Mark Award' hebben ontvangen. De onderscheiding werd door 'Ayush', een departement van het Indiase Ministerie voor Gezondheid ingesteld en wordt door 'Foodcert India', de Indiase dochter van de internationale certificeerder en auditeur ISACert gecontroleerd en gecertificeerd. Dit waarmerk voor exportproducten is op de WHO-richtlijnen afgestemd en schrijft hoge kwaliteitseisen voor de zuiverheid van producten voor. Het onderzoekscentrum is officieel erkend en gecertificeerd door het Indiase Ministerie voor Wetenschap en Technologie.

 
 

HACCP-standaard

Productiebedrijven in India gecertificeerd volgens de internationale HACCP-standaard.

 
 

GLP-certificaat

Het GLP-certificaat bekrachtigt een geregistreerd managementsysteem bij laboratoria voor alle belangrijke laboratoriumtest en het ijken van de apparatuur.

 
 

WHO-GMP-standaard

Maharishi Ayurveda productiebedrijven in India zijn gecertificeerd volgens de internationale WHO-GMP-standaard en EU-GMP vergelijkbaar.

 

De hoogste productkwaliteit


De fabrieksinstallaties en producten van Maharishi Ayurveda® worden door onafhankelijke instellingen volgens de strengste internationale normen gecontroleerd en gecertificeerd.

 

Eigen teeltgrond in overeenstemming met de ayurvedische richtlijnen en met behoud van de grote verscheidenheid aan Indiase planten.

 

De gebruikte planten worden op het voor de ayurveda optimale tijdstip geoogst, en vervolgens gecontroleerd, gesorteerd, gezuiverd en zorgvuldig verwerkt.

 

Het aandeel uit biologische teelt gewonnen ingrediënten en producten blijft snel en voortdurend toenemen.