Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Pitta Aromaolie

Inhoud: 10 ml
€ 40,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten
10 ml / € 4.000,00 per 1 l
Levertijd: 2-3 werkdagen

Een lieftallige compositie uit zuivere, etherische oliën die volgens de ayurveda Pitta kalmeert en daarom bijzonder geschikt is bij een prikkelbare stemming en op warme zomerdagen. Bevat onder meer sandelhout en ylangylang.

Inhoud: 10 ml
Bestelnr.: 060200
EAN: 8713544003247

Gebruik

100 % Natuurlijke etherische oliën voor aromaverdampers. Bevat Linalool, Limonene, Benzyl bezoate. Kan allergische reacties veroorzaken.


Schept een zachte en harmonische sfeer. Voor ontspanning en kalmte en ook op warme zomerse dagen.


Wettelijke bepalingen: Schadelijk bij opname door de mond. Schadelijk: kan na verslikken longschade veroorzaken. Bij inslikken niet het braken opwekken: direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Schadelijk, ontvlambaar.

Ingrediënten

Sandelhout Ylang Ylang, Lavendel Citroen.
100 % Natuurlijke etherische oliën.

De onderstaande producten
zullen u ook bevallen:

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111