Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Guggul

Guggul

Inhalt: 60 Tabletten / 30 g
Gecontroleerde Biologische Landbouw
€ 18,50
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
30 g / € 61,67 per 100 g
Levertijd: 2-3 werkdagen

Niet op voorraad

Guggul is een hars die afkomstig is van de Indiase mirre (Commiphora mukul), en is binnen ayurveda van grote betekenis. De hars werd al door de oude Romeinen uit India geïmporteerd. Guggul wordt gewonnen door inkepingen te maken in de schors van de balsem- of mirreboom. ‘Guggulu’ betekent in het Indiaas ‘datgene dat tegen ziektes behoedt’. Binnen ayurveda geldt de hars met zijn bittere, scherpe, zoete en wrange smaak als rasayana (zie de belangrijke productaanwijzingen) die elk van de drie dosha’s kan verlagen. Guggul wordt in het bijzonder aangeraden wanneer Vata of Kapha uit balans zijn.

Bevat 60 tabletten uit gecontroleerde biologische teelt. Elke tablet bevat 500 mg guggul van biologische kwaliteit.

Inhalt: 60 Tabletten / 30 g
Bestelnr.: 410011
EAN: 8713544013628

Gebruik

Dagelijkse dosering voor volwassenen: 1 tablet 2 x per dag met water.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Gecertificeerde, gecontroleerde kwaliteit

Ingrediënten

De aanbevolen dagelijkse dosering (2 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Bij 2 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis: Commiphora mukul (guggul)* 980 mg, bindmiddel tapioca*. * gecontroleerde biologische teelt.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111