Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Kaash-massageschaal

Inhoud: 1 Stück
€ 22,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Levertijd: 2-4 werkdagen

Harmoniserende massageschaal voor een weldadige voetmassage.

Voetmassages met behulp van een Kaash-schaal en ghee worden in grote delen van India al van oudsher – in principe voor het slapengaan – gebruikt als ontspanningsmiddel.

De naam Kaash staat voor het materiaal waaruit het schaaltje is gemaakt: een bijzondere legering van verschillende metalen, met als belangrijkste componenten koper en tin. De Kaash-massageschaal ziet eruit als een klankschaal en is zo klein dat hij in één hand past. Het schaaltje is zowel van binnen als van buiten glad gepolijst en zorgt voor een buitengewoon zacht en aangenaam massage-effect.

Een voetmassage met de Kaash-massageschaal kan eigenlijk op elk moment van de dag worden doorgevoerd, maar vanwege de ontspannende uitwerking op lichaam en geest bevelen we de massage in het bijzonder aan als een rustgevend ritueel voor het slapengaan.

Elk schaaltje is met de hand vervaardigd en heeft massage-instructies op de verpakking./p>

Inhoud: 1 Stück
Bestelnr.: 130041
EAN:

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111