Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Kapha Aromaolie

Inhoud: 10 ml
€ 23,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten
10 ml / € 2.300,00 per 1 l
Levertijd: 2-3 werkdagen

Als de winter voorbij is en de lente in aantocht is, begint de Kapha-tijd. Veel mensen voelen zich nu slap en lusteloos. Ze zijn moe, ongeconcentreerd en terneergeslagen, en hun bloedsomloop kan wel wat ondersteuning gebruiken. Typische signalen van de zogeheten ‘voorjaarsmoeheid’.

Het verlangen naar zonnestralen en hogere temperaturen is groot. Lichaam en geest hebben echter tijd nodig om zich aan te passen. Met een uitgebalanceerde samenstelling van eucalyptus, wierook, kamfer en andere geuren ondersteunt deze aromatische olie het harmoniseren van de wat zware dosha Kapha. Deze olie wordt daarom in het bijzonder aanbevolen in het voorjaar en bij mensen met een Kapha-dominantie. Voor een innerlijke balans en een optimaal begin van de mooiste tijd van het jaar!

Om de weldadige geur volledig vrij te laten komen, kan het beste een geurlamp of een geursteen worden gebruikt. 2 tot 3 druppels zijn voldoende.

Inhoud: 10 ml
Bestelnr.: 060300
EAN: 8713544003254

Gebruik

100 % Natuurlijke etherische oliën voor aromaverdampers. Bevat Linalool, Limonene. Kan allergische reacties veroorzaken.


Schept een opwekkende en levendige sfeer voor een krachtig begin van een nieuwe dag en werkt bemoedigend.


Wettelijke bepalingen: Schadelijk bij opname door de mond. Schadelijk: kan na verslikken longschade veroorzaken. Bij inslikken niet het braken opwekken: direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Schadelijk, ontvlambaar.

Ingrediënten

Wierookhars, Rozemarijn, Kampfer, Gomboom, Lavendel.
100 % Natuurlijke etherische oliën.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111