Raja's Cup
€ 9,99
Incl. 6% btw, plus verzendkosten
200 g / € 5,00 per 100 g
Lieferzeit:2-3 Tage

Raja's Cup poeder

Bestelnr.: 050006, 200 g / Poeder

De receptuur van dit alternatief voor koffie is precies hetzelfde als die destijds al door de koningen – de raja’s – in het oude India gedronken werd om door de wijsheid van de ayurveda geluk en gezondheid te bereiken. Het poeder is zeer zuinig in gebruik en wordt gekookt en naar smaak geserveerd met suiker en room. Raja’s Cup is 100% cafeïnevrij, maagvriendelijk, zeer licht verteerbaar en aangenaam stimulerend. Luchtdicht verpakt. Voldoende voor ca. 75 tot 100 kopjes.

Gebruik:

Een betje Raja's Cup  poeder (1 maatschepje of ¼ - ½ theelepel per kopje) met kocken water overgieten; naar wens met of zonder koffiefilter. 3 - 5 Minuten laten trekken. Of het water en melk 1 a 2 minuten op koken en zeven. Naar smaak zoeten.

 

Ingrediënten:

Strychnos potatorum, koffie-senna, winterkers, zoethout.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op 0800-2229111.

Lieferzeit:2-3 Tage
Raja's Cup

Raja's Cup

€ 4,99
Incl. 6% btw, plus verzendkosten
Almond Drink

Almond Drink

€ 8,50
Incl. 6% btw, plus verzendkosten