Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Gecontroleerde Biologische Landbouw

Digest Plus, kruidenthee, biologisch

Inhoud: 15 zakjes / 22,5 g
€ 4,49
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
22.5 g / € 199,56 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

Niet op voorraad

Het gezonde alternatief voor een aperitief en maagbitter!

Waar specerijen in de westerse keuken vaak worden verwaarloosd, spelen ze in de ayurveda een belangrijke rol. Scherpe melanges worden bijvoorbeeld op prijs gesteld voor het activeren van de spijsvertering.

Probeer na het eten van zware gerechten of zeer uitgebreide maaltijden onze Digest Plus-thee. Gember, venkelzaad, kardemom, kruidnagel, kaneel en zwarte peper brengen de spijsvertering rustig op gang en geven de thee een scherp, kruidig aroma.

Wanneer kunt u deze thee het best drinken? Ongeveer één uur voor of na het eten. Verkrijgbaar in 18 praktische theezakjes.

Alle ingrediënten zijn afkomstig uit gecontroleerde biologische landbouw.

Inhoud: 15 zakjes / 22,5 g
Bestelnr.: 080008
EAN: 8713544003131

Gebruik

1 zakje 5 min. laten trekken in een kopje na opgieten van kokend water. Wat rietsuiker (of zout) en citroensap toevoegen.

Ingrediënten

venkel, gember, kaneel, kardemom, zwarte peper en kruidnagels

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111