Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Meda-thee (biologisch)

Inhoud: 15 zakjes / 22.5 g
€ 4,49
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
22.5 g / € 199,56 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

Niet op voorraad

Hecht u veel waarde aan welzijn en een goed figuur?

Maharishi Ayurveda biedt een uitgebreid programma voor iedereen die zijn droomfiguur nog lang wil behouden. Naast voeding die past bij de desbetreffende lichamelijke constitutie worden in de ayurvedische geschriften thee en voedingssupplementen voor het harmoniseren van meda, sportactiviteiten en stimulerende massages aanbevolen.

Geselecteerde kruiden als munt en venkel geven deze meda-thee een fris aroma en maken hem licht verteerbaar. Kaneel, kardemom en peper verzachten het hongergevoel.

Een goede aanvulling op uw persoonlijke voedingsplan. In 20 praktische theezakjes.

Inhoud: 15 zakjes / 22.5 g
Bestelnr.: 080018
EAN: 8713544003216

Gebruik

1 theezakje in ¼ liter kokend water, ten minste 5 minuten laten trekken. Drink Meda thee direct na het eten.

Ingrediënten

Pepermunt, rozenblaadjes, zoethout, venkel, Indiase kinaboom, Indiase meekrap, Gymnema sylvestre, kaneel, kardemom, zwarte peper, lange peper, geelwortel.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111