Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Gecontroleerde Biologische Landbouw

Mandukaparni – biologisch

Inhoud: 60 tabletten / 30 g
€ 16,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
30 g / € 533,33 per 1 kg
Levertijd: 2-4 werkdagen

Niet op voorraad

Voedingssupplement, biologisch Ayurvedisch kruidenpreparaat.

Mandukaparni, ook bekend als gotu kola, centella asiatica of de plant met kikkervormige bladeren, is vergelijkbaar met de ayurvedische Brahmi en wordt soms ook zo genoemd.

Brahmi is in de mythologie de godin van kennis en leren. Mandukaparni valt onder een speciale categorie ayurvedische kruiden die zowel afzonderlijk als ook in samenstellingen met andere kruiden toegepast kunnen worden.

Inhoud: 60 tabletten / 30 g
Bestelnr.: 427940
EAN: 8713544014151
Vata
Pitta
Kapha

Gebruik

Gebruik voor volwassenen: 1 capsule 3 x per dag met warm water ca. 10-15 minuten na de maaltijd.


Gesetzliche Hinweise:
Empfohlene Tagesverzehrsmenge einhalten. Wichtig: Nahrungsergänzungsmittel sollten nicht als Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Ernährung und eine gesunde Lebensweise verwendet werden. Außerhalb der Reichweite von kleinen Kindern lagern.

Ingrediënten

De aanbevolen dagelijskse dosering (3 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Centella asiatica* 1410 mg, bindmiddel tapioca*.
*ingrediënten uit biologische teelt.


Laboratoriumgeteste kwaliteit

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111