Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

Tongreiniger, roestvrij staal

Inhoud: 1 stuk
€ 5,00
Incl. 21% btw, plus verzendkosten
Levertijd: 2-3 werkdagen

Voor een effectieve tongreiniging de reiniger 3-4 keer van achteren naar voren over de tong halen. Zo kunnen toxinen en bacteriën niet opnieuw in uw lichaam komen.

Het reinigen van de tong wordt zelfs door de top van de Amerikaanse vereniging van tandartsen ondersteund: ‘Ik geloof echt dat we de mondhygiëne daarmee naar een hoger plan tillen’, aldus Richard Price, woordvoerder van de tandartsenorganisatie en professor voor tandheelkunde in Boston.

 

 

Inhoud: 1 stuk
Bestelnr.: 130005
EAN: 8713544003261

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111