Moringa
€ 11,50
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
42 g / € 27,38 per 100 g
Levertijd: 2-3 werkdagen

Moringa

Bestelnr.: 410009, 60 tabletten / 30 g

EAN: 8713544013291
Gecontroleerde Biologische Landbouw

De powerplant Moringa : de Moringa boom van oorsprong uit Noord-West-India, wordt ook wel 'wonderboom' genoemd. Hij overtuigt met zijn hoge voedingswaarde en groot aandeel aan antioxidanten. Vooral in de Moringa bladeren bevinden zich waardevolle vitaminen en mineralen.

"Gezonder dan welke groente of fruit ook", schreef het tijdschrift 'EatSmarter' in 2014 over Moringa en plaatste het in de lijst van de 100 gezondste voedingsmiddelen, de 'supersterren van Power Food'.
 
Maharishi Ayurveda Moringa tabletten uit het zuivere poeder van Moringa bladeren zijn bijzonder rijk aan vitamine A: voor een normale werking van de ogen, het immuunsysteem, huid, slijmvliezen en haren.

Moringa brengt de Vata en Kapha dosha in evenwicht.

Dit product wordt strikt volgens biologische richtlijnen geproduceerd, zonder gebruik van giftige stoffen of schadelijke synthetische chemicaliën - van teelt tot verpakking.

Bevat 60 tabletten van biologische teelt.

Gebruik:

Gebruik voor volwassenen:
2 tabletten 2 x per dag met water na de maaltijd. Bij 4 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis, 123µg RE Vitamine A (15% van de Referentie Inname).
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap!


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Gecertificeerde, gecontroleerde kwaliteit

 

Ingrediënten:

De aanbevolen dagelijkse dosering (4 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Moringa oleifera (Moringa)* 1880 mg, bindmiddel Tapioca*.
* gecontroleerde biologische teelt.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111

Levertijd: 2-3 werkdagen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.