Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Gecontroleerde Biologische Landbouw

Brahmi

Inhoud: 60 tabletten / 30 g
€ 10,50
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
30 g / € 35,00 per 100 g
Levertijd: 2-3 werkdagen

De Charaka Samhita, een van de fundamentele werken binnen de ayurveda, schrijft een groot aantal positieve eigenschappen toe aan brahmi. Een voedingssupplement voor iedereen die veel denkwerk te doen heeft. Voor werkenden, scholieren en studenten van alle leeftijden. Vermindert Vata en Kapha, zonder Pitta te verhogen.

Bevat 60 tabletten van gecontroleerde biologische teelt.

Inhoud: 60 tabletten / 30 g
Bestelnr.: 410003
EAN: 8713544007870

Gebruik

Gebruik voor volwassenen:
1 tablet 2 x per dag met water.


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

De aanbevolen dagelijkse dosering (2 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Bacopa monnieri (Brahmi)* 950 mg, bindmiddel tapioca*.
*van gecontroleerde biologische teelt.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111