Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda

CALCIO CARE
MA 925
Voedingssupplement Ayurvedisch kruidenpreparaat met Calcium

Inhoud: 60 tabletten / 30 g
€ 20,50
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
30 g / € 683,33 per 1 kg
Levertijd: 2-3 werkdagen

Om ervoor te zorgen dat onze botten stabiel blijven en zenuwen, spieren en spijsvertering optimaal functioneren, is het van belang ons lichaam regelmatig van calcium te voorzien. Maar calcium is niet meteen calcium!

CALCIO CARE van Maharishi Ayurveda is een uitzonderlijke bron van natuurlijk, volgens ayurvedische principes veredeld calcium.

 • duurzaam gewonnen, uit natuurlijk afgebroken delen van geselecteerd zeekoraal
 • in een synergetische combinatie met krachtige ayurvedische kruiden en vruchten
 • traditioneel vervaardigd volgens eeuwenoude recepten
 • ideaal voor vegetariërs en veganisten
 • eersteklas biologische beschikbaarheid
Inhoud: 60 tabletten / 30 g
Bestelnr.: 040925
EAN: 8713544003391

Bijdrage aan de gezondheid

Beitrag zur Gesundheit

Calcium is een van de belangrijkste mineralen in het menselijk lichaam. Stabiele botten en tanden? – zonder calcium ondenkbaar! Spieren, zenuwen, bloedstolling, enzymen en hormonen: allemaal aangewezen op calcium!

Tegelijk is onze levensstijl een echte calciumdief: factoren als stress, moderne eetgewoonten, schadelijke invloeden van buitenaf en een gebrek aan lichaamsbeweging kunnen leiden tot verzuring en plunderen de kostbare calcium- en magnesiumvoorraad van ons lichaam, dat om optimaal te functioneren niet zonder een volwaardige mix van hoogwaardige, basische mineralen kan.


Des te belangrijker is het ons lichaam regelmatig te voorzien van calcium met een goede biologische beschikbaarheid!


Calcium is nodig voor

 • de instandhouding van normale botten en tanden
 • celdeling en -specialisatie
 • een normale werking van de spieren
 • een normale werking van de neurotransmissie
 • een normale werking van de bloedstolling
 • een normaal energieleverend metabolisme
 • de normale werking van de spijsverteringsenzymen

Botten

Tanden

Spier­func­tie

Spijs­verte­rings­enzymen

Bijzonderheden van onze grondstoffen en hun verwerking

CALCIO CARE bevat natuurlijk calcium uit geselecteerd, duurzaam geoogst zeekoraal. De belangrijkste bestanddelen van koraal zijn calcium en magnesium. We gebruiken geen levend koraal uit koraalriffen, maar enkel natuurlijk afgebroken stukken bloedkoraal (Corallium rubrum), die met de grootste zorgvuldigheid worden verzameld.

Gebaseerd op de holistische gezondheidskennis van ayurveda bevat CALCIO CARE een combinatie van uit de zee afkomstig calcium en geselecteerde ayurvedische kruiden en vruchten. Volgens ayurveda zorgt deze uitzonderlijke, in eeuwenoude geschriften overgeleverde combinatie ervoor dat het calcium uit de zee optimaal kan worden opgenomen door ons lichaam (zie de belangrijke productaanwijzing).

Gebruik

Gebruik voor volwassenen::
2 x daags 1-2 tabletten 1/2 uur voor het ontbijt en avondeten met warm water. De laagste/hoogste dagelijkse aanbevolen dosering (2/4 tabletten) bevat: calcium191/382 mg (24/48 % van de Referentie Inname).


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

De laagste/hoogste aanbevolen dagelijkse dosering (2/4 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Emblica officinalis (amalaki) 435/871 mg, Corallium rubrum (koraal) 217/435 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 217/435 mg. Waterig extract uit: Phyllanthus niruri 54/109 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 54/109 mg. Bindmiddel maïs (biologisch, glutenvrij). Bindmiddel rijst.

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111