Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Gecontroleerde Biologische Landbouw

Haridra – Biologisch
Voedingssupplement, biologisch, Ayurvedisch kruidenpreparaat

Inhoud: 60 capsules / 36 g
€ 14,00
Incl. 9% btw, plus verzendkosten
36 g / € 388,89 per 1 kg
Levertijd: 2-4 werkdagen

Niet op voorraad

Haridra is waarschijnlijk de bekendste Indiase specerij die in India in elke maaltijd wordt gebruikt. Het is ook het ingrediënt voor ‘gouden melk’, een trendy drank die ook bij ons steeds populairder wordt, die gekookt wordt met een snufje van de veelgeprezen kurkuma.

De oude Indiase rishi's kenden het belang van haridra en raadden iedereen aan het te gebruiken in allerlei soorten voedsel.

Wij bieden u haridra in capsulevorm als gemakkelijke aanvulling op uw maaltijden. U kunt de capsules uiteraard ook openen en de inhoud ervan door ‘gouden melk’ roeren.

Inhoud: 60 capsules / 36 g
Bestelnr.: 421935
EAN: 8713544014304

Gebruik

Gebruik voor volwassenen: 1 capsule 2 x per dag met warm water.

Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

De aanbevolen dagelijkse dosering (2 capsules) bevat de volgende ingrediënten:
Kruiden: Curcuma longa (geelwortel)* 833 mg, Hydroxypropylmethylcellulose vegetarische capsule.


* Ingrediënten uit biologische teelt.


Laboratoriumgeteste kwaliteit

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111