Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen in Europa vragen wij om uw begrip wanneer u uw bestelling tijdelijk niet zoals gebruikelijk zo snel mogelijk ontvangt. Sluiten
Maharishi Ayurveda
Calcio Care
In de aanbieding:

Calcio Care
MA 925
Voedingssupplement, Ayurvedisch kruidenpreparaat met mineralen

Inhalt: 60 tabletten / 30 g

€ 19,75

€ 16,79

Incl. 9% btw, plus verzendkosten
30 g / € 55,97 per 100 g
Levertijd: 2-3 werkdagen

Een van de belangrijkste mineralen voor het menselijk lichaam is calcium. Als belangrijkste bestanddeel van botten en tanden speelt het een grote rol bij de opbouw daarvan. Maar het mineraal is ook van essentieel belang voor de spieren, het zenuwstelsel, de bloedstolling, enzymen en hormonen.

Omdat het niet door het lichaam zelf kan worden aangemaakt, moet calcium worden opgenomen uit de voeding. Calciumrijke levensmiddelen zijn met name melkproducten en groene groenten als broccoli, rucola en venkel.

Maharishi Ayurveda Calcio Care bevat natuurlijk calcium uit geselecteerde zeekoralen, en kruiden en vruchten die volgens de ayurveda een rol spelen bij de opname van calcium.*

Inhalt: 60 tabletten / 30 g
Bestelnr.: 040925
EAN: 8713544003391

Gebruik

Gebruik voor volwassenen: 2 x daags 1-2 tabletten 1/2 uur voor het ontbijt en avondeten met warm water. De laagste/hoogste dagelijkse aanbevolen dosering (2/4 tabletten) bevat: calcium191/382 mg (24/48 % van de Referentie Inname).


Calcium draagt bij tot een normale bloedstolling, een normal energieleverend me tabolisme, een normale werking van de spieren, een normale neurotransmissie, de normale werking van spijs¬ verteringsenzymen en speelt een rol in het process van celdeling en specialisatie.
Calcium is nodig voor de in standhouding van normale botten en normale tanden.


Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingrediënten

De laagste/hoogste aanbevolen dagelijkse dosering (2/4 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Emblica officinalis (amalaki) 435/871 mg, Corallium rubrum (koraal) 217/435 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 272/544 mg, Phyllanthus niruri 54/109 mg, Bindmiddel maiszetmeel (glutenvrij). Antiklontermiddel magnesiumzouten van vetzuren. Antiklontermiddel talk.

De onderstaande producten
zullen u ook bevallen:

Belangrijke productaanwijzing

Enkele inzichten in de ayurveda berusten op principes en zienswijzen die verschillen van de bij ons gangbare westerse wetenschap. Lees daarom wat belangrijke informatie die we voor u hebben samengesteld.

Voor een volledige lijst van ingrediënten en de dosering van elke product, kunt u kijken bij het specifieke product of bel ons gratis op. We kunnen u ook informeren over de actuele houdbaarheidsdatum. 0800-2229111